Recair Oy

Parhaat ilmanvaihtokoneet kaikkiin kohteisiin

Recair Palakone Recair Pakettikone Aircont Kattokonehuone

Ota yhteyttä meihin kun rakennat tai suunnittelet ilmastointia toimistoon, kouluun, sairaalaan, tehtaaseen, puhdastilaan ja vastaavaan omakotitaloa suurempaan kohteeseen.

Recairin ilmanvaihtokoneita on käytössä jo sadoissa kohteissa Eduskuntatalosta Eremitaasiin, ravintoloista ja elintarvikeliikkeistä toimistoihin, tehtaisiin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja uimahalleihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat ilmastoinnin keskuskoneet ilmavirta-alueelle 0,2...20 m³/s. Recair valmistaa kaksi erilaista ilmanvaihtokonesarjaa.

Recair Palakoneet

Recair Palakoneet

Recair Palakonesarja on tunnettu jo vuodesta 1993. Sarjan erityisetu on joustavuus, jonka varmistaa suuri kokomatriisi, useamman toimittajan komponenttimallistot, sekä vapaasti muokattavat lohkorajat ja komponenttikokoonpanot. Myös erillinen saneerauskone- ja hygieniamallisto varmistavat että asiakaslähtöinen laitevalinta onnistuu.

Recair Pakettikoneet

Recair Pakettikoneet

Uusi Recair Pakettikonemallisto - vaivaton ratkaisu. Esiasennettu sähköistys ja automatiikka vähentävät asennustarvetta työmaalla ja valmiit säätökaaviot helpottavat suunnittelua. Mallistossa vaaka- tai pystymalliset ilmanvaihtokoneet, useammalla automatiikkavaihtoehdolla. Koneet voidaan toimittaa ilman automatiikkaa tai pelkällä sähkökeskuksella. Ilmanvaihtokoneet mitoitat helposti ja nopeasti mitoitusohjelmistoilla jotka löydät osoitteesta www.recair.fi/ohjelmat.

Ajankohtaista
10.10.2018
Daikin Europe N.V. liiketoimintakauppasopimukseen Recair Oy:n kanssa
Lue lisää »

01.08.2018
Lehdistötiedote 1.8.2018
Lue lisää »

Arkisto »

Lämpöpumput 2015
Lämpöpumpputekniikan edelläkävijän ratkaisut Pohjolan olosuhteisiin
Lataa e-julkaisu »