Recair Oy

Nordmann höyrykostuttimet

Nordmann höyrykostuttimet

Nordmann AT4

Nordmann AT4
Tarkka, luotettava ja joustava ratkaisu integroidulla itsepuhdistuksella
 • Hyvä suorituskyky
 • Itsepuhdistava
 • Älykäs vedenhallintajärjestelmä
 • Helppo asentaa
 • Helppokäyttöinen
 • Kiinteistöautomatiikka
Patentoitu itsepuhdistusjärjestelmä ehkäisee kalkin muodostumista elektrodeihin ja sylinterin seinämiin. Kalkki yksinkertaisesti poistetaan tyhjennyspumpulla. Käyttäjälle tämä tarkoittaa maksimaalista luotettavuutta ja pitkiä huoltovälejä. NORDMANN AT4 tuottaa steriloitua, hygieenistä ja hajutonta höyryä. Innovatiivisilla teknisillä ominaisuuksilla varustettuna se tuottaa höyryä 5-130 kg/h, kattaen minkä tahansa ilmanlaatujärjestelmän tarpeen.

Veden säätöjärjestelmä sopeutuu automaattisesti paikallisiin veden ominaisuuksiin, pitäen veden kulutuksen minimissä. Erillinen ohjausyksikkö, riittävän suuri kotelointi sekä vesi- ja höyryliitosten sijainti laitteen ulkopuolella helpottavat asentamista. AT4 on yhteensopiva nykyisten taloautomaatiojärjestelmien kanssa Modbus standardin kautta. Höyrykostuttimet voidaan halutessa verkottaa BACnet/IP ja LonWorks verkkoihin @Linkin kautta.

Suuri kolmen tuuman näyttö kertoo höyryn tuoton sekä helposti seurattavat käyttöohjeet. Käyttäjäystävällisen valikon avulla oikeiden asetusten tekeminen ei voisi olla helpompaa.

Nordmann ES4

Nordmann ES4
Älykäs ratkaisu: taloudellinen, jykevärakenteinen, tehokas
 • Ilman kostutusta hygieenisellä höyryllä
 • Kestävä ja vahvarakenteinen
 • Helppo asentaa
Korkealaatuinen viimeistely takaa pitkän ja huolettoman käyttöiän. Vahva kuumagalvanoitu kotelointi pitää sisällään NORDMANNin testatun höyrysylinterin. Kaiken kaikkiaan taloudellinen ja erittäin luotettava kostutusratkaisu. Koteloinnin etuosa on irrotettava jolloin eri komponentit ovat helposti käsiteltävissä. Asennus ja huoltaminen on nopeaa ja helppoa.

Vaihdettavat sylinterit on suunniteltu normaalilla vesijohtovedellä käytettäväksi. Erityisen suuret, galvanoidut elektrodit ovat vuosien käytöllä osoittaneet luotettavuutensa. Yhteiskäytössä elektronisen vedenhallintajärjestelmän kanssa, höyrysylinterit sopeutuvat täydellisesti paikalliseen veden laatuun. Tämä takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan minimaalisella veden kulutuksella. Sylinterin vaihto kestää sekunteja, jolloin seisokit ovat mahdollisimman lyhyitä.

Nordmann RC4/DC4

Nordmann RC4/DC4
Tilaa säästävä, turvallinen, luotettava ja helppokäyttöinen
 • Turvallinen ja helppo
 • Tilaa säästävä
 • Taloudellinen
 • Nopea ja helppo huoltaa
 • Täysin johdoton
Nordmann RC4/DC4 soveltuu täydellisesti vaatimuksiisi. Se tukee ilmanvaihtojärjestelmääsi tai kostuttaa suoraan laboratorioita, kokoustiloja, varastoja, toimistoja, humidoreja, kylmävarastoja, viinikellareita tai gallerioita.

Sinun ei tarvitse olla tekniikan asiantuntija ymmärtääksesi Nordmann RC4/DC4 kostutinta: kotelointi on täysin irrotettavissa ja sylinteri voidaan poistaa ja vaihtaa hyvin helposti. Sähköiset komponentit ja elektrodit ovat niin hyvin suojattuja että niihin on mahdotonta koskea sylinteriä vaihdettaessa.

Selkeän ja käytännöllisen muotoilun, suhteellisen pienen koon ja tarvittaessa piilotettujen vesi- ja sähköliitäntöjen ansiosta Nordmann RC4/DC4 sulautuu mihin tahansa ympäristöön täydellisesti. Nordmann RC4/DC4 toimii maksimaalisella tehokkuudella käsittelemättömällä vesijohtovedellä. Älykäs vedenhallintajärjestelmä varmistaa että huuhtelujaksotkin käyttävät mahdollisimman vähän vettä, eikä asetusten tekeminen voisi olla helpompaa.Ajankohtaista
10.10.2018
Daikin Europe N.V. liiketoimintakauppasopimukseen Recair Oy:n kanssa
Lue lisää »

01.08.2018
Lehdistötiedote 1.8.2018
Lue lisää »

Arkisto »

Lämpöpumput 2015
Lämpöpumpputekniikan edelläkävijän ratkaisut Pohjolan olosuhteisiin
Lataa e-julkaisu »